Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! - Edició 1807

Llegeix-lo i descarrega-te'l: L'app que fomenta anar a peu per la ciutat

  • Redacció
  • Dijous, 01 Febrer 2018 12:18

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2017/2018, tot empenta app per caminar

En el Tot Mataró i Maresme del 9 al 15 de febrer de 2018, trobaràs l'especial Tot Empenta: L'app que fomenta anar a peu per la ciutat.

El TecnoCampus va celebrar el passat cap de setmana (del 2 al 4 de febrer) una “hackathon” centrada en com potenciar la mobilitat a les zones de vianants de Mataró. El premi a la idea millor desenvolupada ha estat per a una aplicació mòbil que fomenta que la gent es desplaci peu a través de l’obtenció de punts que són bescanviables en diferents comerços locals. Es tracta d’una app que registra els itineraris de l’usuari per la ciutat i li dona punts, per exemple, en funció dels quilòmetres realitzats a peu o al caminar per determinades zones a través de la gestió de dades obertes.

Ciutat 2017/2018, tot empenta app per caminar

Què és una Hackaton?
Una “hackathon” és un esdeveniment creatiu i formatiu on es reuneixen estudiants o professionals de diferents àmbits de coneixement per abordar, conjuntament i organitzats en equips multidisciplinaris, un repte plantejat per l’organització. Aquestes solucions poden ser diverses, però sempre estan relacionades amb el sector tecnològic.

           Especial Tot Empenta - Edicio 1807 (Del 9 al 15 de febrer de 2018)