Especial Tot Padel i centres esportius (edició 1774)

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot Padel i centres esportius que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 01 Juny 2017 10:55

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

El Tot 2017, foto noticia portada- febre pel padel (edicio 1774)

En el Tot Mataró i Maresme del 2 al 8 de juny 2017, trobaràs l'especial Tot Padel i centres esportius: cada cop més pistes i més jugadors.

Sembla mentida que fa 20 anys el pàdel fos un esport considerat de certa elit que a casa nostra passava per poc més que per passa-temps preferit del llavors President del govern es-panyol José Maria Aznar. Dues dècades després ens trobem, amb implicació fefaent a la nostra comarca, amb una onada que supera en molt la definició de moda.
El pàdel ha arribat per a quedar-se i, atenció al fet, ja és el segon esport més practicat segons les estadístiques, rere el futbol. ¿Com s'explica aquest boom, que fa que s'obrin noves pistes, es revitalitzin antics clubs de tenis i fins i tot hi hagi instal·lacions indoor per a jugar-hi?

Especials 2017, padel

Qüestió de tècnica i física
El pàdel és un esport que requereix d’una gran tècnica i molt bon estat físic. Es juga en parelles i consta de tres elements materials fonamentals: la pilota, la pala i el camp de joc.
De la mateixa manera que tenim Albert Ramos, un dels 20 millors tenistes del món, al Maresme també comptem amb Rubén Rivera, consolidat com un dels millors jugadors de l'Estat.

Especial Tot Padel i centres esportius - Edició 1774 [Del 2 al 8 de juny de 2017]