Especial Tot Bricolatge (edició 1763)

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot Bricolatge que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 16 Març 2017 17:22

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2017, tot bricolatge

En el Tot Mataró i Maresme del 17 al 23 de març de 2017, trobaràs l'especial Tot Bricolatge: els retocs que vols per a casa teva.

Bricolatge i reformes són dues cares de la mateixa moneda, la que et treus de la butxaca quan després de massa temps sense intervenir a casa teva o, a causa d'algun desperfecte, decideixes posar fil a l'agulla i renovar alguna estança, potser el pis o la casa sencera. Bricolatge o reforma és la dicotomia de tantes famílies, una elecció en la que entren en joc diferents criteris però on preval, com passa en tantes altres coses, l'economia. És obvi que hi ha aspectes de casa nostra pels que és absurd cridar un professional, de la mateixa manera que una sèrie d'intervencions a la llar no les podem fer nosaltres mateixos, ni que fóssim en McGiver!

Per això, a l'hora de la veritat, bricolatge i reformes es retroalimenten. El bricolatge ens el fem nosaltres mateixos, amb les reformes ens posem en mans de l'àmplia nòmina de professionals. I, Ԁns i tot hi posen cullerada els psicòlegs, uns i altres ens poden ajudar a viure millor.

Ciutat 2017, tot bricolatge

Canvis necessaris
Està estudiat que la rutina amansa i que un petit canvi de decoració ens pot fer avinent que, amb un sol retoc, el nostre estudi sembli un altre o només canviant les Ԁnestres, una habitació deixi de ser una sauna o una nevera.

Especial Tot Bricolatge - Edició 1763 [Del 17 al 23 de març de 2017]