Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! Edició 1710

Llegeix-lo i descarrega-te'l: més col·laboració entre TCM i CSdM

  • Redacció
  • Divendres, 12 Febrer 2016 11:42

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2014/2015, foto noticia tot amb empenta

En el Tot Mataró i Maresme del 12 al 18 de febrer de 2016, trobaràs l'especial Tot Empenta: més col·laboració entre TCM i CSdM.

La Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme i el Consorci Sanitari del Maresme van signar ahir un conveni marc per consolidar les vies de col·laboració existents entre les dues institucions i impulsar-ne de noves. Un dels punts més importants del conveni signat fa referència a les pràctiques dels estudiants del doble grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i Fisioteràpia.

Ciutat 2014/2015, signatura ajuntament i tcm grau infermeria

Actualment, es realitzen 244 estades clíniques d’alumnes d’Infermeria del TecnoCampus al Consorci. Això significa entre 30 i 60 estudiants fent pràctiques del Grau a l’Hospital de Mataró, les àrees bàsiques de salut i el centre sociosanitari. I el més important: molts d’ells troben una via d’inserció laboral en aquestes pràctiques.

Un 30 % dels treballadors del Consorci es jubilaran al llarg dels pròxims 10 anys. Com va apuntar la directora d'Infermeria de l’Hospital, Daria Rubio, “la satisfacció amb els alumnes en pràctiques i la recuperació de les contractacions fa que molts d’ells es quedin a treballar a l’Hospital”.

Especial Tot Empenta - Edició 1710 [Del 12 al 18 de febrer de 2016]