Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! Edició 1708

Llegeix-lo i descarrega-te'l: nova manera d'estudiar anglès a Irlanda

  • Redacció
  • Dimecres, 27 Gener 2016 14:13

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2014/2015, kblanguage 1

En el Tot Mataró i Maresme del 29 de gener al 4 de febrer de 2016, trobaràs l'especial Tot Empenta: nova manera d'estudiar anglès a Irlanda.

Estem molt acostumats a conèixer amics, familiars o fills que marxen a l’estranger durant una temporada per perfeccionar el seu nivell d’anglès.A Mataró ha nascut recentment una organització,la KBLanguage, que ofereix estades d’entre dues i quatre setmanes a Drogheda, una ciutat irlandesa al nord de Dublin. KBLanguage és un projecte familiar que sorgeix fruit de l’experiència d’un matrimoni que durant uns quants anys ha enviat el seu fill gran a Irlanda amb molt bon resultat de l’experiència.

Ciutat 2014/2015, kblanguage 2

Hi ha diferents modalitats d’estades. Algunes inclouen campus de futbol, altres activitats socials. Totes, però, amb l’objectiu d’aprendre “l’anglès de carrer”,

Aquesta gran experiència envia els nens “no a estudiar anglès sinó a viure amb l’anglès”. Les experiències ronden els 2.000 euros per cada nen i les inscripcions per marxar el mes de juliol ja estan obertes per als interessats.

Especial Tot Empenta - Edició 1708 [Del 29 de gener al 4 de febrer de 2016]