Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! Edició 1699

Llegeix-lo i descarrega-te'l:Formbytes s'endú el Premi Creatic 2015

  • Redacció
  • Divendres, 27 Novembre 2015 12:42

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2014/2015, Formbytes-premis creatic

En el Tot Mataró i Maresme del 27 de novembre al 3 de desembre de 2015, trobaràs l'especial Tot Empenta: Formbytes s'endú el Premi Creatic 2015.

 La quinzena convocatòria dels Premis Creatic ja tenen un guanyador, que deixa el seu nom pel palmarès dels guardons. És Formbytes i es tracta d’una empresa que vol fomentar la impressió en tres dimensions posant-la a l’abast de tot tipus d’usuaris. El nom de Formbytes va ser el gran protagonista d’una vetllada que va omplir el TecnoCampus de reconeixements en el marc de la Nit dels Emprenedors.

L’empresa guanyadora és una iniciativa de tres emprenedors (Miquel Lloveras, Joaquim Agustí i David Marco). El seu objectiu és desenvolupar productes i softwares amb disseny propi totalment innovadors; actualment han desenvolupat i estan a punt de comercialitzar una impressora 3D innovadora, portable, fàcil d’utilitzar i de baix cost.

Ciutat 2014/2015, Formbytes-premis creatic 2

En l’àmbit de l’emprenedoria universitària, els projectes de caràcter tecnològic van ser de nou els protagonistes. En aquest cas, la guanyadora va ser Woonest (una App on el consumidor publica el que compra, ho etiqueta i crea així una recomanació per a altres usuaris), i la menció especial va ser per a Intrepic (una altra aplicació, en aquest cas de notícies fotogràfiques locals).

            Especial Tot Empenta - Edició 1699 [Del 27 de novembre al
                                                  3 de desembre de 2015]