Especial Tot Barris - Peramàs: el pot petit i residencial

Llegeix i descarrega't l'Especial Barris que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 12 Novembre 2015 18:01

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2014/2015, peramas

En el Tot Mataró i Maresme del 13 al 19 de novembre de 2015, trobaràs l'especial Mataró Barri a Barri - Peramàs: el pot petit i residencial.

Diu el tòpic que en el pot petit hi ha la bona confitura i l’aplicació de la dita als barris mataronins ens permet identificar Peramàs-Esmandies com el gran exemple paradigmàtic.
Situat a cavall de tres barris grans com Cerdanyola, l’Eixample i el Pla d’en Boet, Peramàs és una illa eminentment residencial en la qual s’hi està bé. És una zona moderna, ben comunicada i que compta amb un ecosistema comercial i social ben viu, en el qual, a cinc minuts de casa, tens pràcticament de tot el que es necessita no sols per viure sinó també per viure bé.

Tens alguna cosa a dir sobre el teu barri? Una foto antiga, una anècdota, una queixa, una foto-denúncia? Alguna cosa que t’agrada i vols que se sàpiga?

El Tot Mataró de Barri a Barri vol recollir tot allò que voleu que trascendexi del vostre barri a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Especial Tot Barris - Peramàs - Edició 1697 [Del 13 al 19 de novembre de 2015]