Especial Tot Barris - Molins i Vista Alegre: la zona nord de la ciutat

Llegeix i descarrega't l'Especial Barris que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 05 Novembre 2015 16:39

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2014/2015, Vista Alegre

En el Tot Mataró i Maresme del 6 al 12 de novembre de 2015, trobaràs l'especial Mataró Barri a Barri - Molins i Vista Alegre: la zona nord de la ciutat.

Encimbellats ben amunt de la ciutat, els habitants de Vista Alegre, com els del Camí de la Serra, semblen viure influïts per les bones vistes, com amarats de la calma amb què un pot observar tota la ciutat des d’alguns dels punts claus del seu barri.
De caràcter eminentment residencial, aquests dos barris han acabat configurant un ecosistema propi en l’equació del qual sempre hi entra la proximitat de Mataró Parc i la connectivitat viària.

Ciutat 2014/2015, Molins

A menys altitud, Molins és un barri que també té la seva vida interna, amb vida i molt moviment d’anar i venir cap a zones més poblades com Rocafonda o l’Eixample, que embolcalla el Centre.

Tens alguna cosa a dir sobre el teu barri? Una foto antiga, una anècdota, una queixa, una foto-denúncia? Alguna cosa que t’agrada i vols que se sàpiga?
El Tot Mataró de Barri a Barri vol recollir tot allò que voleu que trascendexi del vostre barri a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Especial Tot Barris -Cirera - La LLantia - Edició 1696 [Del 6 al 12 de novembre de 2015]