Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! Edició 1690

Llegeix-lo i descarrega-te'l: Viatjar per conscienciar els nens i nenes

  • Redacció
  • Dijous, 24 Setembre 2015 11:24

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2014/2015, Kaw

En el Tot Mataró i Maresme del 25 de setembre al 2 d'octubre de 2015, trobaràs l'especial Tot Empenta: Viatjar per conscienciar els nens i nenes.

Quan acabin el curs escolar que ara comença, els alumnes de segon de Primària de l’escola GEM de Mataró, no tindran la mateixa perspectiva del món que tenen ara. Aquest és l’objectiu del programa de l’oenagé mataronina Kids Arround the World, que ha seduït els mestres de l’escola per fer plegats un viatge de nou mesos per les diferents cultures del planeta.

Durant el viatge, els dos expedicionaris de KAW enviaran material audiovisual per explicar com viuen, com juguen i com aprenen els nens de diferents països del món.

Ciutat 2014/2015, kaw 2

" Volem transmetre a la infància com són els seus homòlegs en altres països” Explica un dels responsables del projecte, Xevi Pallàs.
“Una motxilla per passar nou mesos fora de casa? Hi ha moltes maneres de ser feliç sense tantes necessitats com generem; quan acabi el projecte, - apunta-, els nens s’han de poder situar al món i fer-se corresponsables de la situació que es viu”.

Especial Tot Empenta - Edició 1690 [Del 25 de setembre al 2 d'octubre de 2015]