Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! Edició 1678

Llegeix-lo i descarrega-te'l: TV3 emet dijous un documental de Clack sobre la marxa atlètica

  • Redacció
  • Divendres, 05 Juny 2015 14:14

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2014/2015, Cap a la meta 1

En el Tot Mataró i Maresme del 5 a l'11 de juny de 2015, trobaràs l'especial Tot Empenta: TV3 emet dijous un documental de Clack sobre la marxa atlètica.

La productora mataronina Clack, junt amb l’equatoriana Dominio Digital i Televisió de Catalunya, és la responsable del documental Cap a la meta, que repassa el procés d’entrenament cap als Jocs Olímpics de Londres que protagonitzen tres marxistes – la catalana Beatriz Pascual i els equatorians Rolando Saquipay i Claudio Villanueva-.

Ciutat 2014/2015, Cap a la meta 2

El documental, dirigit per l’equatorià Diego Ortuño i que compta amb el suport de l’ICEC i Ibermèdia, segueix de ben a prop les evolucions d’aquests tres atletes, cadascun amb situacions personals i professionals molt diverses
 

El dimecres 10 de juny a les 20h, el dia abans de l’estrena, tindrà lloc una preestrena exclusiva als Cinemes Girona de Barcelona, a la qual es pot accedir enviant un correu electrònic a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Especial Tot Empenta - Edició 1678 [Del 5 a l'11 de juny de 2015]