El Tot Especial Llar-Instal·ladors (edició 1676)

Llegeix i descarrega't l'Especial Llar-Instal·ladors que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 21 Maig 2015 16:59

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Especials 2014/2015, llar instaladors

En el Tot Mataró i Maresme del 22 al 28 de maig de 2015, trobaràs l'Especial Llar-Instal·ladors

Aquesta setmana, el Tot Mataró mira cap a la casa per oferir una sèrie de recomanacions per mantenir les nostres llars en bones condicions. Aquells petits retocs o el manteniment de les nostres instal·lacions s’han de posar sempre en les mans de bons professionals. La llar és el nostre temple i l’hem de tractar amb les millors condicions. 

Especials 2014/2015, llar instaladors 2

Quan es tracta de decorar la nostra llar, sovint caiem en una sèrie d’errors que, en comptes de millorar el seu aspecte, li donen un aspecte descuidat. Si evitem aquests errors aconseguirem decorar la nostra llar de la manera correcta.

I per començar, hem de planificar. Si no es planifica la decoració per avançat acostumem a escollir colors inadequats i a agrupar diferents mobles i accessoris que no combinen entre si i que a la llarga desllueixen l’ambient.

Especials 2014/2015, llar instaladors 3

És un error barrejar estils per decorar, encara que en principi pugui semblar molt modern. El més aconsellable és escollir un estil determinat i basar la decoració en aquest. Un altre error greu és voler posar mobles molts grans o massa ornaments en espais petits, sense tenir en compte que han d’anar en concordança amb la mida de les estances.

Consell: Mantingues les parets neutrals en colors clars, així pots incorporar el detall de color en els accessoris, com per exemple: en els coixins decoratius, en la catifa, i en l’art de les parets.

Tot Especial Llar - Instal·ladors - Edició 1676 [Del 22 al 28 de maig de 2015]