Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! Edicio 1671

Llegeix-lo i descarrega-te'l: Reimagine Textile: més eines al servei del sector tèxtil local

  • Redacció
  • Dimecres, 15 abril 2015 10:00

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2014/2015, reimagina textile

En el Tot Mataró i Maresme del 17 al 23 d'abril de 2015, trobaràs l'especial Tot Empenta: Reimagine Textile: més eines al servei del sector tèxtil local.

El president del TecnoCampus i de CETEMMSA, Miquel Rey, va presentar la setmana passada el nou programa Reimagine Textile. Rey assegura que aquesta iniciativa és “una eina per ajudar les empreses que ho necessiten a reinventar-se, i a totes en general a augmentar el valor afegit de la seva producció”.

Ciutat 2014/2015, reimagina textile 2

Reimagine Textile aposta per fer arribar la tecnologia de darrera generació i eines relacionades amb l’emprenedoria a les empreses, sigui quin sigui la seva mida. “Tenim el repte d’arribar a tot el teixit productiu, i comptem amb la potència de la nova Eurecat per assolir-ho”, ha apuntat. Eurecat és la unió de tots els centres tecnològics catalans de la xarxa Technio (entre ells CETEMMSA), de manera que Reimagine podrà transferir a les empreses tot el coneixement que s’hi genera.

"“La crisi ens ha ensenyat que és necessari planificar com seran les nostres empreses els propers cinc o deu anys, i a vegades, sense ajuda, en la lluita del dia a dia, això costa fer-ho”".

Especial Tot Empenta - Edició 1671 [Del 17 al 23 d'abril de 2015]