Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! Edicio 1669

Llegeix-lo i descarrega-te'l: Objectiu: la "Smart region" de Barcelona".

  • Redacció
  • Dimecres, 01 abril 2015 15:25

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2014/2015, Smart Region 1

En el Tot Mataró i Maresme del 27 de març a l'1 d'abril de 2015, trobaràs l'especial Tot Empenta: Objectiu: la "Smart region" de Barcelona.

El vicepresident de la Diputació de Barcelona, Carles Rossinyol, va ser la setmana passada a Brussel·les per demanar fons a la UE per desenvolupar la plataforma ‘smart region’, que pretén que les ciutats de la demarcació de Barcelona incorporin la tecnologia als serveis, seguint el model d’smart city de la ciutat comtal. Rossinyol ha assegurat que el concepte de funcionar “com a conjunt de ciutats” és pioner a Europa i per això el veu “exportable” i creu que pot trobar “suport econòmic”.

Ciutat 2014/2015, Smart Region

De moment, ‘smart regions’ funciona com a prova pilot en sis ajuntaments barcelonins i es basa en intercanviar la informació entre ciutats i gestionar els serveis de manera integrada a partir de la tecnologia. Segons Rossinyol, “totes les ciutats de la província de Barcelona han de tenir els mateixos drets a l’hora de rebre serveis”.

"Al futur hi haurà una diferència entre les ciutats que hagin incorporat la tecnologia per donar benestar a les persones i les que no ho hagin fet".

Especial Tot Empenta - Edició 1669 [Del 2 al 9 d'abril de 2015]