Especial Tot Barris - Cerdanyola: la república independent

Llegeix i descarrega't l'Especial Barris que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 02 Octubre 2014 17:17

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2014/2015 especial tot barris-cerdanyola 1

En el Tot Mataró i Maresme del 3 al 9 d'octubre de 2014, trobaràs l'especial Barri a Barri Cerdanyola: la república independent

Els de Cerdanyola són de Cerdanyola, en primer terme. I després de Mataró. Els habitants d’aquest barri, dividit en dos sub-barris nord i sud, constitueixen sovint una mena de ciutat dins la ciutat, una República Independent dins de Mataró.

Històricament -que Cerdanyola en té molta, d’història– fins i tot havia arribat a tenir un govern propi, una mena de responsable.
Això passava quan la ciutat va créixer a mitjans del segle passat i al barri se’l coneixia com el Poble Sec, per com s’edificava a la part alta igual que a Barcelona passava amb el barri homònim.

Ciutat 2014/2015 especial tot barris-cerdanyola 5

Tens alguna cosa a dir sobre el teu barri? Una foto antiga, una anècdota, una queixa, una foto-denúncia? Alguna cosa que t’agrada i vols que se sàpiga?
El Tot Mataró de Barri a Barri vol recollir tot allò que voleu que trascendexi del vostre barri a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

      

       Especial Tot Barris - Cerdanylola - Edició 1643 [Del 3 al 9 d'octubre de 2014]