El Tot 1637. Bones Santes!

Ja pots llegir i descarregar-te l'última revista fins el 29 d'agost

  • Redacció / Foto: Anna Aluart
  • Dijous, 24 Juliol 2014 09:16

VISUALITZA LA REVISTA

DESCARREGA'T LA REVISTA

El Tot 2013, foto noticia portada 1637

Al Tot Mataró i Maresme del 25 de juliol al 28 d'agost de 2014, Que tingueu unes bones Santes! Ens trobarem el 29 d'agost.

Amb aquest número especial amb motiu de la Festa Major de les Santes, el Tot Mataró  i Maresme també se'n va de vacances. Serà fins el 29 d'agost, quan tornarà fidel a la cita dels divendres amb tota la ciutadania, ple de notícies sobre el que hagi passat a la ciutat i disposats a encarar un nou curs apassionant, ple de progagonistes, novetats i coses per descobrir i explicar.

Les Santes marquen per a la ciutat el punt de descans del calendari i també serveixen com a Festa Major perquè els mataronins celebrem anualment els nostres dies més destacats amb alegria i convivència.

Des d'un setmanari com el nostre, al servei de la gent i sobretot de les empreses i professionals, es nota de primera mà les dificultats dels darrers temps. És per això, també, que les vacances han de servir per carregar piles i tornar-hi i Les Santes, perquè Mataró sumi i faci festa primer i pinya després per trobar prosperitat.
Que així sigui. Que tingueu unes molt bones Santes!

                   EL TOT MATARÓ 1637 [Del 24 de juliol al 29 d'agost de 2014]