Un recull d'imatges del cap de setmana

Un recull d'imatges del cap de setmana

Performance de jutjat de guàrdia

Els treballadors dels jutjats van celebrar la setmana passada el Dia de la Justícia Gratuïta i del Torn d'ofici reivindicant el servei de la justícia gratuïta formant un drum circle, una activitat lúdica, sensorial i comunicativa que consisteix en un cercle format per persones que  toquen a la vegada instruments de percussió sota les directrius d'un conductor.

 

Fulletons del museu arxiu

La setmana passada es va estrenar la Nau de Can Marfà que acollirà el futur Museu del Tèxtil amb un primer acte públic que va servir per descobrir aquest nou espai. Concretament s'hi presentava la darrera edició dels Fulls del Museu Arxiu de Santa Maria, la publicació periòdica de referència en història local que, aprofitant l'ocasió, era monotemàtica al voltant de la història tèxtil de la ciutat.

 

Un orgue internacional

Durant la setmana passada i l'actual, se celebra el Festival internacional d'Orgue. El Festival consta de diferents actes, destacant el primer d'ells: un concert a càrrec de Konstantin Volostnov, de l'Acadèmia Internacional d'orgue i un concert de Ulrich Walther. També es van oferir xerrades al voltant del tema i visites guiades a l'orgue monumental de la Basílica mil·lenària de la ciutat.

 

 

Els dijous de la Nau Gaudí

El passat dijous l'arquitecte de la Sagrada Família, Jordi Bonet, va oferir una conferència sobre la figura d'Antoni Gaudí al Museu d'Art contemporani de Mataró. Un dijous al mes, a la Nau Gaudí, el Museu Bassat programa xerrades interessants sobre art.