Les millors imatges del cap de setmana

Un recull d'imatges d'Anna Aluart

MÀGIA SUBTITULADA 

El Mag Marcel va oferir una actuació per a persones sordes, aquest passat cap de setmana, al centre cívic Pla d’en Boet. L’obra fou adaptada per a sords i oients.

 

SERRA LA VELLA... 

Només falten set setmanes per les festes de Setmana Santa i com és tradició, el compte enrere l’inicia la tallada de pota de la Vella Quaresma, a la plaça del peix. Organitzat per la confraria de les Set Setmanes, es celebrarà també els dies 4, 11, 18 i 25 de Març i els dies 1 i 8 d’abril, a les 13h. Tant per als més petits com per als més grans. 

 

UN VERMUT

Aquest passat dissabte al matí, al centre de formació 3 Roques, i dins del segon cicle de conferències, es va organitzar una xerrada “el dissabte fem Vermut amb Genis Mayola”, on va parlar sobre “Eines i recursos pels escriptors/es”amb el fil conductor de la cançó catalana. Després de la xerrada hi va haver un petit refrigeri per a tots els assistents.

 

 

CÍCLICUS

El diumenge al matí, al Casal Aliança, es va oferir un espectacle infantil de circ musical i poètic amb els artistes Ley Mendoza i Tannja Vitae, dirigit per J.Busquets.