Les millors imatges del cap de setmana

Un recull d'imatges d'Anna Aluart

Orinoco 

A l’espai F es va estrenar un espectacle de teatre musical, a càrrec de la Cia l’Inèdit teatre. Amb Laura Borràs i Isabel Clemente, sota la direcció de Rafael Jiménez

 

 

Nova Dansa

"Tango" va portar un espectacle interdisciplinar i diferent al Monumental. Una obra que es centra en la investigació de nous moviments entre la dansa contemporània i el tango argentí. Amb la coreografia de CobosMika company i amb música en directe a càrrec de Quartet Gerió. Tothom estava convidat a fer un cafè previ amb Olga Cobos i Vladimir Kunka.

 

 

Homenatge a Blas Infante

Com cada es celebra el dia d'Andalusia, una festa que va durar gairebé tot el cap de setmana. A la foto, l'homenatge floral al monolit de Blas Infante a la plaça Andalusia, que es va fer aquest passat diumenge de bon matí.

Borinots al Tradicionàrius

El grup mataroní Borinots va participar aquest passat cap de setmana al Tradicionàrius, amb el seu nou projecte Tres quar-Trance en què el flabiol, la cornamusa i la tarota fonen el seu so ancestral amb els ritmes més potents i electronitzats d'avui dia. La seva música, d'inspiració i origen tradicional, s'adapta a la postmodernitat i penetra els sentits amb impulsos elèctrics.