Les millors imatges del cap de setmana

Un recull de fotografies d'Anna Aluart

Gran final de festa dins del VI Cicle de Sarsueles del Foment Mataroní Aquest diumenge 30 “Bohemios” va tancar el VI cicle de Sarsuela, sota la direcció del mestre Amadeo Vives. Amb lletra de Guillermo Perrín i Miguel de Palacios, “Bohemios” és una sarsuela que està inspirada en la novel·la de Henri de Murger. L’argument narra la història de dos amics que malviuen amb l’esperança de poder estrenar l’ópera Luzbel, escrita i composada per ells mateixos. És una obra plena d’humor.

 

 

Cantània, 700 nens i nenes al  MonumentalAquest passat diumenge, 700 alumnes, de diferents escoles de primària, van pujar a l’escenari per cantar “la balada del retorn”, dins del projecte de Cantània, de la mà de Albert Grau i Rosa Regàs. 

 

El XXVè Concurs individual de Sardanes Revesses inicia la seva tercera edició      Aquest passat diumenge, a les 11:30 i a les 17:00, es va celebrar el concurs de colles sardanistes a la plaça Santa Anna i, a l’escola Valldemia, el concurs individual de Sardanes Revesses. Els requisits per guanyar-lo era ser el revessaire que més puntuació fes en tres concursos, que podien ser consecutius o alterns, independentment de la categoria. El trofeu és  la nau de “La Coca”, que és un senyal d’identitat pels mataronins. 

 

Nit de bon hip-hop a la sala Clap Divendres passat vam poder escoltar diversos grups de hip hop a la sala Clap; Flowklórikos/Rafael Lechowski i els mataronins Kasier Ortiz & Big Mag. Van omplir la sala i van oferir un concert, si més no, diferent.