Les millors imatges del cap de setmana

Un recull de fotografies d'Anna Aluart

Eufòria col·lectiva, a la sala clap amb la festa ‘rumbera’ de La Pegatina Amb les entrades exhaurides a dues setmanes del concert, la Pegatina va arrasar amb el públic del Clap, aquest passat divendres. Els músics  de Montcada i Reixac van donar-ho tot a un públic entregadíssim, que va omplir el Clap de gom a gom. Després d’haver publicat dos discs, Al Carrer i Via Mandarina, el grup s’està fent un lloc dins l’escena rumbera del país. Segur que la gran majoria va gaudir d’una bona nit de festa i rumba.

 

“Gunars Kalnins” aterra al Dau amb el seu pop-rock ‘made in’ LetoniaAquest dijous vam tenir l’oportunitat de gaudir, al Dau, de “Gunars Kalnins” cantant, compositor, productor musical i actor, nascut a Letònia el 1981. Sempre amb el seu característic turbant, Kalnin va oferir un fantàstic concert amb el seu inconfusible ritme pop-rock. És una de las figures més importants en el panorama musical Letó, A més, és fundador i director del cor de gòspel “gg choir”. 

 

Segona ronda de nous cantautors a la sala PrivatDivendres vam poder assistir a la segona tongada de nous cantautors, a la sala Privat dins el concurs Ciutat de Mataró. Només queden dos nits per saber-ne el guanyador.   

 

El Monumental s’omple amb el ritme del claqué d’EPICAquest dissabte primer de maig vam poder gaudir al Monumental, d’un espectacle ben peculiar, gràcies a ÈPIC, que va fer passar una bona estona al públic a ritme de claqué.