No deixis les fotos antigues al calaix!

Si tens fotos antigues... Porta-les!

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 02 Febrer 2017 10:42

Foto antiga 2014/2015, foto antiga-fotos antigues (edicio 1757)

Des del primer dia, el Tot Mataró ha volgut compartir amb Mataró la història de la ciutat i hem volgut fer-ho amb tu. Prop de 1.800 fotos s'han publicat a la nostra revista, ajudant a recordar com eren els carrers, les entitats, les botigues i les festes de Mataró.

El temps passa molt ràpid i tot i que volem seguir creixent amb tu, no volem deixar de mirar enrere per recordar el camí que ja hem fet junts i volem compartir amb tot Mataró els records de la ciutat. Per això, si tens un àlbum amb fotos de Mataró, instantànies de la família, records de la Festa Major, fotografies de la teva botiga, d'entitats històriques o de racons que avui ja han desaparegut, nosaltres volem recuperar la seva història, explicar-la per recordar-la i recuperar-la.

Per repassar la història de la ciutat, ens calen fotos antigues que ho il·lustrin i que ajudin a fer memòria. Per això, si tens fotos antigues i les vols compartir, porta-les a les oficines del Tot o envia-les a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.