Viva la gente!

“Eren un grup de joves i la música l’escrivien alguns dels components del grup..."

  • Laura Arias / Esperança Cuevas
  • Dijous, 13 Juny 2013 11:48

Foto antiga, viva la gente!

L’any 1972 l’espectacle internacional Up With People!, també conegut com Viva la Gente, va arribar a la ciutat de Mataró. El dia de l’estrena, hi havia Esperança Cuevas entre el públic. “Va ser molt maco, hi vaig anar amb un grup d’amics, en aquella època era molt novedós”, afirma Cuevas. L’espectacle musical es va representar al palau municipal d’esports de la ciutat. “Eren un grup de joves i la música l’escrivien alguns dels components del grup: pop, rock, jazz...”, explica la propietària dels fulletons que repartien als assistents després d’haver comprat les entrades.

Tant Cuevas com el seu grup d’amics van quedar molt contents de l’espectacle. “Van fer posar la gent dempeus, cantant, movent-se, ens van fer aixecar i el palau d’esports estava ple de gom a gom, tota la gent que hi va anar guarda un bon record”, assegura la mataronina.

Palau d’Esports

Esperança Cuevas recorda l’èxit d’aquella jornada en aquest espai de la ciutat. Un lloc que considera que té molts usos i que avui dia s’aprofita poc. “Seria bo que en el palau d’esports hi poguessin fer esdeveniments d’aquest tipus o altres, és un lloc que va molt bé per a fer espectacles”, reivindica la mataronina.