El grup “La Oreja de Van Gogh” omplirà de la seva música el Parc Central de Mataró

El proper diumenge dia 28 de setembre el grup “La Oreja de Van Gogh” porta la gira del seu tercer disc “Lo que te conté mientras te hacías la dormida” fins a Mataró. El grups de Donosti té previst fer un concert al Parc Central de la ciutat. Aquest començarà a les 20.30hores i tothom que hi vulgui acudir pot comprar les seves entrades a diversos punts de la ciutat com discos Track, el Robafaves, discos Batlle i discos Batlle Granollers o a través dels serveis de Servicaixa o telentrades. També hi haurà entrades a la venta el mateix dia 28 al Parc Central. El preu d’aquestes oscil·la entre els 16 i els 18 euros.

Origens del grup
Aquest grup, que va aparèixer al 1998, ha venut 840.339 còpies del seu primer treball i més de 1.717.700 del segon i segueix augmentant el seu nombre de ventes i de seguidors amb el seu últim llançament.
El grup de gran éxit prové de la música indie que tocaven en el pub d’un amic i ells mateixos són els autors dels seus temes.

El concert
La gira 2003 del grup ha estat dissenyada per ser un gran aconteixement i per realitzar-se en amplis espais, pel que compta amb elements audiovisuals per a comunicar-se amb les multituds. El grup realitza aquest tour desprès de finalitzar una exitosa gira conjunta amb el grup “El canto del loco”, un altra formació jove però reconeguda.
En aquest concert Amaya Montero cantarà els temes del seu tercer disc, del qual s’ha dit que moltes de les seves peces tenen fusta de singles, però sense oblidar-se d’altres éxits anteriors sense els quals mai haurien arribat on estan ara.

Marta Pedrico // Mataró Notícies