Rabassa porta a la Sala Cabanyes ‘ER-Actrius’ de Benet i Jornet

La flor i nata de les actrius de la casa en un repartiment de moltes garanties

Passats els Pastorets, Sala Cabanyes reprèn la seva programació cultural amb l’obra ‘ER-Actrius’, escrita per Josep Maria Benet i Jornet i que dirigeix Josep Maria Rabassa. El muntatge s’estrena avui i una segona representació el diumenge 19. D’“ER-Actrius” se’n faran vuit representacions a l’Espai Saleta, fins el diumenge 4 de març.

L’obra és una reflexió sobre la vida de les actrius, a partir de quatre personatges molt ben caracteritzats. Una jove estudiant de teatre entrevista a tres grans actrius: una diva internacional, una estrella de televisió i una directora de doblatge.

A partir d’aquestes converses, descobreix les grandeses i les misèries del món del teatre, que són tota una metàfora de la vida. El repartiment està format per Encarna Hernández (Glòria March), Paquita de la Hoz (Assumpta Roca), Imma Llorens (Maria Caminal) i Clara de Ramon i Anna Piqué, que es reparteixen el paper de la noia que aspira a convertir-se en una gran actriu. L’encarregat de dirigir el muntatge és Josep Maria Rabassa, un director que ha signat a la Sala Cabanyes espectacles com “El mètode Gronhölm”, “No et vesteixis per sopar” o “Carnaval”.