Barragán, garantia de rialles

Demà dissabte, al Dau

La cita d’aquest dissabte al vespre és oberta a tothom, però assenyalada especialment per a aquells que corresponen a la generació de finals dels 70 i principis del 80. El ‘Señor Barragán’ aterra a Mataró per fer riure i per recordar els vells temps. El mític personatge, que ha fet acte de presència tant en ràdio com en televisió, i fins i tot en cinema, ara puja a l’escenari amb espectacle propi.

Humor verd i acudits són els ingredients màgics que Barragán proposa pel cicle ‘Adéu al Dau’. L’humorista compta amb una llarga trajectòria que l’avala. Va començar la seva carrera a la ràdio, en el programa d’Onda Cero ‘Arús con Leche’. La va continuar a la televisió, on va donar vida al ‘Señor Barragán’, ja present a la ràdio, però que agafaria la forma d’un home deixat i malguarnit. Posteriorment i després de rebutjar la proposta un parell de vegades, va acceptar participar en el programa ‘No te rías que es peor’ de TVE juntament amb els còmics Paco Aguilar, Marianico el Corto, Emilio Laguna i Pedro Reyes entre d’altres.

 ACTES

Dia: Dissabte 4 de febrerHorari:22hLloc: Cafè Cultural El Dau (c/ Pujol, 26, Mataró)Entrada: Taquilla: 10 euros Anticipada: 8 euros