‘Naïf’ dóna el tret de sortida al cicle "Sortim de nit"

Es tracta d’un certamen que vol que pares i fills surtin junts a consumir cultura

El cicle ‘Sortim de nit’ s’iniciarà amb l’espectacle ‘Naïf’, del pallasso Toti Toronell. Aquest nou certamen és una de les apostes més interessants de la nova temporada d’arts escèniques promoguda des de l’IMAC. Toronell actuarà dissabte a la nit a Can Gassol, una de les seus creatives més actives de la ciutat.

‘Naïf’, de Toronell, és la història d’un pallasso que repassa els racons d’una fàbrica abandonada en la que el protagonista només interactua amb dos personatges més: amb el seu alter ego, en format de dibuix animat i amb un músic, un individu atrapat en els engranatges d’una màquina de joguina.

JuntsL’espectacle està emmarcat dins del cicle ‘Sortim de Nit’, que durarà fins el mes de març i que en la seva primera edició espera acollir una bona afluència per consolidar-se. Es tracta d’una aposta clara perquè pares i fills realitzin activitats conjuntament dins l’horari adult. El certamen consta de tres espectacles: un de clown – ‘Naïf’, un de participatiu, - ‘OFFvsON’ i un altre de multidisciplinar, - ‘Katastrophe’.