Andana, Mr Freak Ska i The Tyets nominats a Cançó de l'Estiu

Tres grups mataronins i maresmencs entre els 50 temes finalistes escollits per Enderrock

Andana Videoclip

Després de recollir propostes dels seus lectors, la revista Enderrock ha fet pública la llista de finalistes a ser la "Cançó de l'estiu 2020", en la que hi trobem tres grups mataronins i maresmencs: Andana, The Tyets i Mr Freak Ska. Ara és el torn de votar quin d'aquests temes és el preferit del públic, en una llista de 50 cançons entre les que hi ha temes de grups tan coneguts com Txarango, Els Amics de les Arts, Gertrudis, Stay Homas o Sopa de Cabra. La cançó guanyadora es farà pública el 31 de juliol.

Propostes mataronines i maresmenques a "Cançó de l'Estiu" | VOTA AQUÍ

"Bona Vibra", d'Andana ft. Doble & Hug Sound

Entrat el 2020, Andana treu el seu segon single, "Bona vibra", amb la col·laboració dels artistes gironins Doble i Hug Sound. Una col·laboració molt especial que treu als dos artistes de la seva zona de confort ajuntant el Hip Hop dels artistes de Girona i el reggae tant característic d'Andana. El resultat és un tema molt fresc i enèrgic plasmat en un videoclip dirigit i gravat per Mateu Puntí que desprèn, com diu el single, Bona vibra”. Andana

"Onada de Calor", de Mr Freak Ska

A la bateria hi trobem de nou a l' Alejo Peloche, al piano i al hammond al Gerard Poch Siquier i al baix i guitarres a un servidor. A la part vocal hi tenim una de les col·laboracions estrella del disc, els senyors Pitu & Quique de Skatalà fotent un toasting d'alta volada... Quin privilegi!
Ens trobem davant d'un rock tebi inspirat en les gravacions dels Ehtiopians entre el 66 i el 68. La lletra tracta sobre l'eterna disputa entre la gent pro-calor i els amants del fred... no hi ha terme mig!
I vosaltres en quin bàndol esteu???” Mr Freak Ska

"Menorca" de The Tyets

Menorca és una oda a l’estiu post selectivitat. El viatge desitjat per centenars d’estudiants, que aquest any malauradament alguns no han pogut gaudir, és més aprop amb les vibes d’aquest tema. La pomada, els cavalls i Via Perimetral hi són presents.” The Tyets