Neix Tral·larí, el primer festival gratuït per a tota la família a Mataró

El Pot Petit i Xiula, dos dels grups més influents del sector, seran els protagonistes de l'aposta musical

El Pot Petit

Els dies 14 i 15 de setembre, Mataró acollirà el nou festival familiar Tral·larí, on hi haurà música, activitats, tallers, demostracions de productes i cursos. El plat fort de l'esdeveniment serà l'espectacle que oferiran dos dels grups més influents del sector: El Pot Petit (el dia 14 a les 17 h) i Xiula (el dia 14 a les 12 h). La programació musical continuarà el diumenge 15 amb un concert-vermut familiar que farà de cloenda de la festa.

Tral·larí neix amb l'objectiu d'omplir "el buit existent fins ara, tant a nivell de programació específica per a famílies com a esdeveniment referent just després de la tornada a l'escola".

Un dels punts més importants i diferenciadors del festival és el fet que sigui totalment gratuït. D'aquesta manera, el festival pretén ser un punt de trobada i festa per a totes les famílies, sense distinció ni traves.

Xiula

Espais i activitats per a tots els gustos

Més enllà dels escenaris, infants, mares i pares podran gaudir d'una extensa programació d'activitats que es distribuiran pel Parc de l'Escorxador, i que giren al voltant d'elements com el creixement, la sostenibilitat, la comunitat, la diversitat, l'educació i la música. 

Entre les diferents activitats programades hi destaquen diferents jocs de construccions, activitats en llengua anglesa, ioga, cinema, tallers de música i ball, manualitats i tallers per a nadons.

Activitats infantils

No hi faltarà tampoc una àrea gastronòmica de foodtrucks amb productes ecològics i naturals de primera qualitat.

Com que es tracta d'un festival infantil, s'ha previst un espai de repòs per als infants, ideal també per a la lactància, i també hi haurà un aparcament de cotxets per millorar la mobilitat i comoditat dels assistents.

Iniciativa privada sense ànim de lucre

El nou projecte que està organitzat per l'entitat sense ànim de lucre Ralet Art i Cultura, amb col·laboració de Liberula Verde Films i l'Ajuntament, i el patrocini de l'Hotel Atenea Port Mataró (el qual ofereix pernoctacions amb descompte pels assistents al festival). D'altra banda, hi donen suport entitats i comerços locals del sector familiar, que col·laboren amb les diferents activitats, tallers i cursos.

Agenda-t'ho!
Dies 14 i 15 de setembre
Parc de l'Escorxador
 Cartell Tral·larí