Celebració del III Premi de Música Ciutat de Mataró

Aquest cap de setmana es coneixeran els guanyadors de la tercera edició del guardó

  • Redacció // Foto: arxiu
  • Divendres, 14 Juny 2019 12:36

Cultura 2019, Premi de musica ciutat de mataro

És el tercer any que l’Aula de Música Masafrets convoca el Premi de Música Ciutat de Mataró. El certamen està dividit en dues categories, piano i música de cambra, i la participació està oberta a tots els estudiants de música de qualsevol nacionalitat que tinguin entre 8 i 25 anys (a data del 31 de desembre del 2019).

L'objectiu

El premi té com a finalitat proporcionar un espai als estudiants de música per desenvolupar i millorar les seves qualitats artístiques. Des de l'Aula de Música Masafrets assenyalen la voluntat de ser un certamen pioner i d'emmarcar-se dins una etapa més de la formació de tot futur músic. El premi pretén ser una vivència enriquidora per als joves músics i animar-los a compartir el seu talent.

Per això els premi establerts des de l'organització tenen tots un vessant pedagògic. Els escollits de les diferents categories podran guanyar premis en forma de vals per comprar material educatiu, l'oportunitat de fer classe amb algun membre del tribunal o sales de concert a disposició per posar desenvolupar el seu talent musical.

A més, els participants que ho desitgin, independentment del resultat obtingut, poden demanar una valoració formativa per part dels membres del tribunal i participar en l'intercanvi d’impressions amb tots els implicats.

HORARIS

# ELIMINATÒRIES
Dissabte 15 de juny / 10 h
Auditori de l'Aula de Música Masafrets: c/Arnau Palau, 3
Ambues categories: música de cambra i piano.
# FINAL
Diumenge 16 de juny / 10 h
Auditori de l’Aula de Música Masafrets: c/Arnau Palau,3
Ambues categories: música de cambra i piano.