Sharif presenta "Bajo El Rayo Que No Cesa" al Clap el divendres

L'artista retorna amb el seu tercer treball a la mà

  • Marta Gómez // Foto: cedida
  • Divendres, 18 Novembre 2016 00:00

Cultura 2014/2015, SHARIFSharif torna als escenaris per presentar el seu nou treball "Bajo El Rayo Que No Cesa". Aquesta vegada ho fa a la Sala Clap aquest divendres, dia 18, després de dues gires nacionals, dues visites a Mèxic i multitud de col·laboracions amb diferents artistes com SFDK, Rapsusklei, Nach o Rayden.

La seva passió per la poesia i l'escriptura dels versos l'han portat a aquest tercer treball i a una llarga trajectòria musical. I és que Sharif a l'inici va voltar per mitja Espanya com a corista de Rapsusklei, moment en què va formar el grup Tr3s Micos amb Pablo i Lex Luthorzi i va autoeditar el primer treball "Música Per als Teus Ulls".

El seu primer disc en solitari "Ran de Somni" va arribar al juny del 2010 situant-se al número 1 de la majoria de webs de descàrregues. Tan sols tres anys després publicava el segon disc "Sobre Los Márgenes" i ara ja té l'agenda plena de concerts amb la presentació d'aquest tercer treball que, a Mataró, tot apunta que haurà de tornar a penjar el cartell d'entrades exhaurides.