El Clap acull la segona edició del Festicassette

Playback Maraques, Capità Pilgrim i Espectres són els protagonistes, aquesta nit al Clap

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 04 Novembre 2016 00:00

Cultura 2014/2015, festicassette

Avui divendres torna El Festi­cassette, el festival de música independent de Mataró organitzat pel programa El Radiocassette. Aquest volum 2, programat per a la tardor, inclou a la banda local Playback Maraques i les barcelonines Capità Pilgrim i Espectres. L'ori­gen del cicle és el programa Radiocassette de Mataró Radio dirigit per Pedro Vicente del Roble i Illra musiqein.

El Festicassette va celebrar la seva primera edició la passada primavera amb gran èxit de públic, en dos escenaris de la capital del Maresme com són el Cafè del Mar i la Sala Clap. En aquesta edició l'organització assegura haver treballat amb menys sales disponibles. És per això que aquest segon volum consta d'una sola nit al Clap, amb l'ajuda de la Casa de la Música Popular.

La quota local
Els locals Playback Maraques és el nou projecte musical d'Àlex Pérez i Eloi Martínez (Viven). És una proposta de música electrònica en directe a partir de guitarra, baix, sintetitzadors i samplers (Àlex) i de bateria, percussions, sintetitzadors i vocoder (Eloi).

Assegura el director del Festi­cassette Pedro Vicente Del Roble  que "amb només dos músics en l'escenari són capaços de crear una experiència multi-instrumental pròpia de tota una banda, jugant amb loops i bases electròniques autoproduïdes". Del Roble  recomana al públic "obrir la ment per navegar pels impredictibles paisatges electrònics de Playback Maraques. Quan els vegis en directe, ja seràs un altre company de viatge". Capità Pilgrim i Espectres completen la nit.