Les cançons de Sau tornen a Mataró amb Pep Sala i Tornem a Sau

La gira d'homenatge acabarà el proper dia 5 de novembre a Vilafranca

  • Marta Gómez
  • Dimecres, 02 Novembre 2016 09:55

Concert Sau

Homenatge merescut a Sau aquest cap de setmana a Mataró. El concert, a càrrec del tribut 'Tornem a Sau', va repassar les millors cançons del desaparegut grup. "Tu encens el meu foc" va encetar el repàs del repertori més conegut de Sau que també va sumar-hi "Encara que siguin de bar", "No he nascut per militar", "Envia'm un àngel", "Si un dia he de tornar" o "El tren de Mitjanit", entre d'altres. El concert, emmarcat en la gira d'homenatge a Sau i el 30è aniversari del grup, era el penúltim abans d'acabar-la.

En diferents moments es va recordar el cantant, Carles Sabater. De fet, en la cançó "Ningú ens mourà d'aquí", va aparèixer Pep Sala, tema que ell mateix va dedicar a Sabater tal com també havia fet en vida i havien interpretat junts en el disc Bàsic de Sau. Jonathan Argüelles, el cantant del tribut, va voler agrair la col·laboració de Sala en aquesta gira per ser el "segell d'autenticitat" del grup, tal com va explicar al Tot Mataró la setmana passada.

El punt final, com no podia ser d'una altra manera, el va posar "Boig per tu", un dels moments més esperats, reclamats i viscuts intensament pel públic assistent. L'últim concert d'aquesta gira serà el 5 de novembre a Vilafranca del Penedès.