Festival CEMI, Rock, blues i jazz

Aquest dissabte, a partir de les 5 de la tarda

  • Redacció
  • Divendres, 02 Octubre 2015 00:00

Cultura 2014/2015, Torre de Can Palauet

Aquest dissabte, de cinc de la tarda a les dues de la matinada tindrà lloc la setena edició del festival CEMI (Centre d’estudis musicals Il·luronenses). És un festival dedicat al rock, blues i jazz organitzat per aquesta associació sense ànim de lucre que va néixer el 1976 i tenia la intenció de fer conèixer i gaudari de la música que es feia a Mataró en un moment que era molt difícil organitzar activitats lúdiques.

El CEMI va crear un dels primers esdeveniments  a la platja després dels Focs de les Santes, i va ser l’origen de l’actual sarau de les Santes. Després d’uns anys d’inactivitat Lluís Casals, va voler recuperar l’esperit de CEMI, però va morir en accident i aquell mateix dia es va decidir tirar endavant “allò” que havia somiat. I des d’aleshores s’han fet ja diversos festivals, i ja van pel setè que es fa a la Torre Palauet.

El Festival CEMI vol ser el dia dels músics, que s’ofereixen per tocar-hi i generen un ambient únic, de complicitat. A l’escenari se succeeixen les actuacions des de la tarda fins a la nit i d’aquesta manera es pot fer un tastet de la música que es cou a Mataró avui en dia. El programa d’aquest dissabte inclou rock, blues i jazz de la mà dels següents grups: The Ohio Big Band, Family Style, Escapada, The morro’s band, Monday soul army, Aviadors anglesos i Jarana.

ACTES

Dia:
Dissabte 3 d’octubre.

Horari:
De 17:00 a 2:00h.

Lloc:
Torre de Can Palauet (Ronda President Tarradellas, s/n. Mataró)

Entrada:
Gratuït.