Un gos robant, nou músics i tota la festa

Aquesta nit al Clap, a partir de les 11.

  • Redacció / Foto: cedida
  • Dijous, 30 abril 2015 00:00

Cultura 2014/2015, un gos robant

El seu nom comença a ser cada vegada més conegut entre el jovent de la comarca. De moment encara es mereixen el qualificatiu de promesa, però entre el que es promet i el que es compleix cada cop hi ha menys distància.

Un gos robant són fins a nou músics, tots ells maresmencs, que arriben al Clap i es posen seriosos, dins les seves possibilitats, després d’haver estat la banda sonora de diferents gresques. Ells són energia, música, festa i espectacle, molt en la línia dels grans noms, capaços de fer suar la cansalada amb els seus directes. La frescor de la seva joventut és la seva millor carta de presentació i parteixen del reggae per barrejar-hi ritmes llatins, ska, funk i rock en una proposta musical homologable i sobretot rabiosament ballable. Apunten a un dels grans grups ‘rookie’ del país.

Un Gos Robant va començar l’any 2013, quan van treure la primera maqueta, “Obre les Ales”. El 2014 va estar carregat de concerts arreu del territori, al costat de grans grups com Txarango, Oques Grasses, Brams, Itaca Band, entre d’altres; també vam ser guanyadors del 1r premi del Concurs de Música Jove del Maresme i el 2n premi del Concurs de Música Jove de Palau-Solità i Plegamans. Actualment són un dels 4 finalistes del concurs Engresca’t, entre més de 160 bandes presentades. Al març de 2015 trauran el seu nou EP, així com una nova producció escènica, un impactant concert ple d’energia, força i espectacle.

ACTES

Dates:
Dijous 30 abril

Hora:
23h

Lloc:
Sala Gran del Clap (C. Serra i Moret, 6. Mataró)

Entrada:
Anticipada: 3 euros.
Taquilla: 5 euros.