Els Pets, 30 anys a revisió

Aguest vespre, al Clap, a partir de les onze

  • Redacció / Foto: cedida
  • Divendres, 17 abril 2015 11:32

Els Pets

Són Els Pets de Constantí. Més grans, més madurs, evolucionats però els mateixos nois que van decidir fa 30 anys unir els seus camins en pro d’una carrera musical que ara posen a revisió en una gira que arranca, precisament, a Mataró. Bona part dels seus seguidors dels primers anys ja pentinen canes –si és que tenen res per pentinar– però estaran encantats de la vida de reobrir la capsa de records de la seva joventut.
No serà, però, la nostàlgia l’única benzina d’una nit com la d’aquest divendres per la que ja s’han exhaurit totes les entrades de de fa dies. Els Pets han anat renovant el seu discurs musical a cada disc i un repàs de tres dècades tindrà moments per a tot. És, abans que res, una festa d’aniversari. Del grup i els seus 30 anys i, amb ells, de tots els que els han tingut per banda sonora.

Els Pets surten a la carretera amb una nova Gira: ELS PETS 3.0. Un espectacle on el grup de Constantí passa revista al seu cançoner i a les cançons més emblemàtiques de la seva trajectòria. Serà un concert elèctric i trepidant, per demostrar que el temps no els ha estovat, i on recuperen la secció de vents que els va acompanyar en els seus anys primerencs. Els Pets tornen aquest any amb ganes de tornar a fer suar la samarreta a aquells que omplin un Clap candent de ganes i entusiasme. Tornen aquells Pets irreverents, els de l’espurna. Els de fa 30 anys i els de cada dia des de llavors. Es preveu una nit intensa.

ACTES

Dates:
Divendres 17 abril

Hora:
23h

Lloc:
Sala Gran del Clap (C. Serra i Moret, 6. Mataró)

Entrada:
Entrades exhaurides