Mojinos Escozíos, Rock i bàsicament humor

Avui divendres, al Clap, a partir de les 11 de la nit

  • Redacció / Foto: cedida
  • Divendres, 20 Març 2015 11:10

Cultura 204/2015, Mojinos Escozios

La seva irreverència sense límits els val tota la fama que els anticipa. Una prèvia normalment ha de servir per definir el grup que ens visita aquest cap de setmana, però hi ha casos, com el d’aquest divendres, en què el propi nom del grup val molt més que qualsevol frase que se’n pugui dir. Sí, són els Mojinos Escozíos.

Sí, encara toquen i segueixen igual. I sí, vénen al Clap disposats a tornar a exhibir el seu arsenal del directe, molt més que un concert i força més especial que una vetllada humorística. Una mica de tot. Bromes, actitud, rock i una altisonància constant. El nom fa la cosa i realment costa definir millor el grup si no és renunciant a definir-lo i dient simplement que són els Mojinos. Els de sempre.

Ja fa 18 anys que el grup que encapçala ‘El Sevilla’ crema quilòmetres i neurones en cada concert que fa. Definir-los com a desenfrenats és d’una generositat semàntica que enganya. Són uns homes que van de nois, uns peluts que van d’artistes, uns intèrprets que escupen humor en les lletres i escampen suor de tant rock’n’roll.

A mig camí entre l’absurd i el mal gust neix l’univers “escozío”, concebut pels seus fans com la més enganxosa de les drogues. Són un grup antic que se’n riu del temps, que no deixa ningú indiferent i arrasa en tots els sentits. En música, en humor, en diversió.
Són els artífexs d’una nit única cada cop que pugen a dalt de l’escenari. I aquest divendres són a Mataró. Aparteu les critatures.

ACTES

Dates:
Divendres 20 març

Hora:
23h

Lloc:
Sala Clap (C. Serra i Moret, 6. Mataró)

Preu:
Anticipada: 15e.
Taquilla: 18e.