The Cabrians, retorn la nit de Reis

El grup mataroní encapçala la ja tradicional nit de 'Reggae 'n' Reis'

  • Redacció
  • Divendres, 03 Gener 2014 12:45

Cultura, the cabrians

Ja és una tradició musical més de les festes nadalenques que el Clap es converteixi la nit de Reis en un reducte de la música jamaicana feta a casa nostra. El reggae & Reis converteix la sala gran de la sala mataronina en una ressistència activa a aquell mig manament mig creença que aquesta nit cal anar a dormir aviat. La línia defensiva d’aquesta ressistència aquest any anirà a càrrec d’uns vells coneguts de casa nostra, els mataronins ‘The Cabrians’ que acaben de facturar material nou en un disc acabat de sortir del forn. La seva sola presència a la seva ciutat acostuma a ser sinònim de festa de les grosses. La cita promet ser recordada.

The Cabrians han anat forjant amb el pas dels anys i els discos una carrera consolidada com un dels grups d’ska clàssic i reggae més respectables de tot Catalunya. El seu esperit ‘canalla’ perdura en el temps però cada vegada troba un millor coixí musical en els experimentats músics que treballen per a la causa de la festa desmesurada.

El bon humor i un donar-ho tot sobre l’escenari completen els ingredients d’un còctel d’efectes ja coneguts i reconeguts. Pura festa jamaicana amb segell de denominació d’origen local que, per l’ocasió, comptarà amb els Mystic Souldiers de companys de trinxera.

ACTES

Data:
Diumenge 5 gener

Horari:
23h

Lloc:
Sala Clap (c/ Serra i Moret, 6. Mataró)

Preu:
Anticipada: 7 euros
Taquilla: 10 euros