El Públic recupera la Nit Eròtica per Les Santes

El cafè cultural també se suma a la festa major amb la Musclada del dia 20

  • Mireia Biel
  • Dilluns, 10 Juny 2013 16:52

Can Xammar

El Públic s’apunta a l’organització d’actes per la Festa Major. Per això, recuperen l’antiga Nit Eròtica del dia 28 de juliol i repeteixen la Musclada com l’any passat, programada pel dissabte dia 20. Eloi Aymerich i Xandri Calsapeu, socis del cafè cultural ho han anunciat en la roda de premsa de presentació de la revetlla popular de Sant Joan.

‘Les mil i una nits...eròtiques’ tornarà a prendre vida durant Les Santes 2013 gràcies a la iniciativa d'El Públic per recuperar aquest acte, que anirà acompanyat d’un menú i còctels afrodisíacs, una lliçó del Kamasutra o demostracions de tapperSex. La nit de contes eròtics es programarà el dia 28 a la nit a la Plaça de Can Xammar, just després del concert que hi haurà a la Plaça de la Muralla i amb la voluntat “de fer temps fins que arribi el ‘No n’hi ha prou’”. D’aquesta manera, El Públic coincidirà, ja ben entrada la nit, amb iniciatives tradicionals com els Requisits, que aquest any seran al Parc, i el concert de gralles de la Plaça Santa Anna.

Musclos i Santes

En el marc de la Festa Major, El Públic també promourà de nou la Musclada de Santes. El vespre del dissabte 20 de juliol, el carrer d’en Xammar es convertirà en un àpat popular acompanyat de Dj’s que vol repetir la bona acollida de l’edició del 2012. Amb aquesta proposta, els organitzadors expliquen que volen aportar una oferta relaxada gastronòmica i musical a la festa.