Portalmataro.com sorteja entrades pel concert de La Cabra Mecánica

SORTEGEM DEU ENTRADES PER LA CABRA MECÀNICA
Els qui formem Portalmataro.com, abans d'acomiadar-nos de vacances fins el 18 d’agost volem oferir el darrer dels nostres sortejos als nostres lectors. Així, entre tots aquells que envïin un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. abans del dilluns 21, demanant una entrada, se’n sortejaran deu perquè els afortunats lectors puguin gaudir del recital que, el pròxim dia de Sant Cugat, promet encisar el Parc Central de Mataró.


Uns quants apunts sobre el concert
Les Santes que comencen avui tenen, com sempre, un concert estrella que es desenvoluparà com és tradicional el 28 de juliol a partir de les onze de la nit. Els encarregats d’animar la festa enguany no seran altres que els més il·lustres habitants de Lavapiés, els encarregats de la cançó “No me llames Iluso” del famós anunci de la ONCE, un grup que va sorgir a l’estrellat fa dos anys amb la cançó revelació de llavors “La lista de la compra” i que ho va confirmar amb un altre tema que ha sonat molt des que va sortir “Felicidad”: La Cabra Mecánica.

El grup
Lichis, el cantant i lletrista de la Cabra, és el líder del grup que vindrà a Mataró en el marc de la gira de promoció del disc “Ni jaulas ni peceras”. A Lichis, tot un personatge, autor de les veus més melòdiques i les lletres més estrambòtiques, l’acompanyaran Juan Carlos Avellano a la bateria, Carlos Prieta a la guitarrra i Javier JImenez als teclats.

Després de fer-se famosos tot rellançant una María Jimenez decaiguda, La Cabra Mecánica s’ha erigit com la música dels poetes de carrer i són d’un talant tant “populatxero” com el mateix Sabina o els músics amateurs.

Redacció // Freqüència Iluro