El col·lectiu Teatre per la Pau estrena l’obra Morir a Bagdad

Dins el marc de Les Santes, concretament el proper 18 de juliol, el col·lectiu Teatre per la Pau presentarà la seva última producció Morir a Bagdad.

L’espectacle neix a partir d’una idea de Josep Rodri i en ell hi participen el grup de la Sala Cabañes amb Carles Maicas al capdavant i l’escola teatral de la ciutat, l’Aula del PMC, comandada per Cristina Navarro.

L’espectacle
Aquest muntatge teatral sorgeix com a conseqüència del gran rebuig que ha mostrar la societat catalana davant la guerra d’Iraq. L’obra vol mostrar-nos el que senten i pensen les víctimes civils i militars del conflicte, el protagonistes de la història, que parlen al públic a cau d’orella poc abans de morir.

Els creadors volen exterioritzar els sentiments de ràbia, frustració i impotència de gran part de la població davant tot el que ha succeït, i transmetre en mesura del que sigui possible la solidaritat cap al poble iraquià.

Horaris
L’estrena serà el dia 18 de juliol, tot i que el dia anterior es realitzarà la pre-estrena. L’obra es representarà en dues tandes horàries a l’Hort del Rector. La primera tanda es farà a les 22:15 hores els dies 17, 18, 19, 20 i 21, i la segona a les 24 hores els dies 18, 19 i 22. L’aforament és limitat a 200 espectadors per sessió.

Marta Pedrico // Freqüència Iluro