Paco Morán i Joan Pera porten Mamaaá al Monumental

Com a acte destacat d'aquestes Santes i molt esperat per diversos mataronins hem de parlar de l'obra Mamaaá!. Aquesta representació teatral interpretada per Paco Morán i Joan Pera es podrà veure a Mataró el dilluns 28 de juliol a les deu de la nit en el teatre Monumental.
En aquesta ocasió, la popular parella que segueix junta desprès de l'èxit aconseguit ambLa jaula de las locas i La extraña pareja actuen sota la direcció d'Ángel Alonso. A Mamaaá! interpreten un guió escrit per Jordi Sánchez y Pep Antón Gómez expressament per a ells, amb l'única condició prèvia de que fos una història divertida, i es pot dir que ho han aconseguit.

El guió
Tot succeeix una nit en què una dona gran i malalta està a punt de morir. El seu fill Paquito (Joan Pera), un home solter i una mica afeminat que s'encarrega de cuidar-la, veint que la seva mare realment està morint decideix trucar al seu mig germà per part de mare però de diferent pare ( Paco Morán). Aquest és un home interessat, casat amb una dona malgastadora i disposat a fer de tot pels diners.
D'aquesta maner apareix un tema molt delicat, el de l'herència.I juntament amb l'herència apareixen els embolics i tota una trama plagada d'humor negre, jocs de paraules,…

Una obra molt en l'estil dels seus intèrprets que els bons amants de la comèdia no es poden perdre.

Marta Pedrico // Freqüència Iluro