Poesia i música pel Camí de Santes

El diumenge es podrà gaudir del recital de poesia d'Andreu Subirats i de la música pop de Caseta

Continua la jornada del Camí de Santes, aquest diumenge 8 de juliol, amb el recital de poesia d'Andreu Subirats i la música pop de Caseta. L'acte se celebrarà a la plaça de Can Xammar a les 21 h però a partir de les 19:30 h hi haurà habilitat un servei de barra i degustació.

Andreu Subirats obrirà la nit recitant diverses poesies. Se'l considera com a una de les veus renovadores de la poesia en català. Ha publicat dos llibres propis: Galtes de perdiu (2012) i el poemari Cendres a Estós (2017). L'obra de Subirats ens porta a Werner Herzog quan aquest explica què significa la Natura per a ell: un escenari d'horror, però també un lloc infinit per a la creació.

Tot just després del recital, l'ambient s'animarà més amb el pop dels matadeperencs Caseta. El grup musical compost per Jan Buxeda (guitarra, teclat i veu), Josep Duran (guitarra i veus), Pol Codina (teclats), Kiku Llobet (baix) i Xavi Garcia (bateria i veus) tocarà cançons del seu disc Naufragi, que parla de l'enamorament de l'amor. La música i lletra són de Jan Buxeda i tot el grup participa dels arranjaments.

Sopar a la fresca

Tot i que les actuacions comencen a les 21 h, a les 19:30 h hi haurà disponible un servei de barra i degustació. Els assistents podran picotejar i sopar a la fresca abans i durant els espectacles.