Dissabte de chirigotas al Monumental

5è Certamen Carnavalesc Ciutat de Mataró

  • Cugat Comas // Foto: cedida
  • Divendres, 02 Març 2018 11:10

Cultura 2018, certamen carnavalesc

A Mataró des de fa cinc anys i a iniciativa de la FECAM es pot gaudir de l'essència de la festa gaditana gràcies al Certamen Carnavalesc Ciutat de Mataró. Una tarda del tot especial en la qual el Teatre Monumental s'omple de les famoses 'chirigotes' i grups inspirats en la manera pròpia de celebrar aquesta festa patrimonial a Andalusia.

Aquest dissabte 3 de març el teló del Monumental s'alçarà amb ganes de donar a conèixer com es viu a Cadis la festa i apropar els seus ritus i maneres patrimonials al públic mataroní. El mataroní és un dels certàmens carnavalescs més importants de Catalunya i ha anat agafant anomenada entre l'entusiasta parròquia andalusa de Catalunya. Per això pot ser una ocasió ben especial de tastar l'humor, la gràcia i el cant. Se sigui andalús o s'estigui interessat en aquesta festa.
Al Ciutat de Mataró es podran sentir les "Coplas de Cádiz" i sortiran a escena diferents agrupacions de diferents punts de la geografia catalana. Però sens dubte la major part d'ulls i orelles estaran pendents del quartet 'Los de la gran Puñeta' vinguts de la mateixa capital gaditana.