Escudella per a tothom!

Aquest dissabte, a la Plaça Gran, el primer tastet

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 15 Desembre 2017 00:00

Ciutat 2017, ESCUDELLA UNIO DE BOTIGUERS

Si hi ha un plat identificatiu del Nadal i que amb el fred de l'hivern va d'allò més bé, aquest és l’escudella. Es tracta d'un plat típic de la cuina tradicional catalana cuinat a consciència i com a preludi de les festes, aquest dissabte dia 16 tindrà lloc el tradicional tastet d'escudella popular. El tastet està organitzat per la Unió de Botiguers de Mataró i va adreçat a tots els compradors i ciutadans que siguin en aquesta zona comercial.

El tastet serà totalment gratuït i tindrà lloc als voltants del mercat de la plaça Gran a partir de les 10:30h del matí i fins a les 14h del migdia. Aquesta és una activitat més que tradicional del Nadal a la ciutat Mataró, que la UBM s'encarrega de mantenir ben viva any rere any.

A la Plaça Gran, aquest dissabte, organitzada per la Unió de Botiguers de Mataró

Música per la UBM

El gran tastet d'escudella no és l'única activitat nadalenca que la UBM organitza pels clients de les seves botigues, sinó que també es proposa omplir de música els carrers de la ciutat. El grup Rat Pack és l'encarregat d'aquesta tasca amb la seva música tribut a Frank Sinatra, Dean Martin i Sammy Davis Jr. Aquest dissabte a la tarda recorreran el centre amb una actuació musical itinerant al carrer Lepant, Montserrat, Barcelona, la plaça Gran i la Riera.