Les nits de Chasis dels noranta reviuen a la festa Hard Rain d’Ambient

David Oleart comanda la cita anual amb l’ambient de la Ronda Barceló

  • Redacció / Foto: cedida
  • Divendres, 06 Febrer 2015 11:52

Cultura 204/2015, chasis

Durant la primera part dels anys noranta, Mataró era una de les grans capitals festives de Catalunya. La Ronda Barceló era un epicentre de locals i discoteques, un reguitzell de noms mítics que més d’una generació de mataronins recorda amb gran melancolia i enyor. D’entre tots els noms se’n podria destacar un per sobre de tots els altres: Chasis i el seu DJ David Oleart.

Ambient acull un cop l’any una nit de record i, a la vegada, homenatge al Chasis d’aquella època. És una ocasió especial perquè tots aquells que van passar nits completes de la seva adolescència i joventut a la Ronda Barceló es retrobin amb la música i ambient únics d’aquella època.

Hard Rain
Aquest divendres a la nit arriba l’edició anual de la ‘Hard Rain’ que és com es coneix la festa de record a una època. David Oleart i Abel Almena, els dos discjòqueis de Chasis, seran a la cabina d’ambient i es combinaran amb les actuacions en directe de Hard Rain i Tasha & Co + Ricky Vives. Les entrades valen 15 euros i es poden trobar a Cèntric Cafè, Selva Cafè i Ambient.