Pla d’en Boet, de Festa clàssica i sentida

El barri, de celebració durant tot el cap de setmana

  • Redacció
  • Divendres, 07 Juny 2013 12:05

correguspira6

El bullici de festes populars dels barris mataronins no s’atura, tot al contrari. Després que la setmana passada fossin Cerdanyola i l’Havana els actors principals, aquest segon cap de setmana de juny duu el nom propi de les festes del Pla d’en Boet i el Rengle.

Tres dies: divendres, dissabte i diumenge, dies 7,8 i 9 en què tot el barri i especialment els voltants del pavelló Eusebi Millán tornaran a ser seu dels actes estimats, les converses de cada any i els veïns prenent el carrer del seu barri de forma festiva. Una festa, a més, que no oblida el seu caràcter solidari i durant tots els seus dies es podrà donar aliments pel Banc dels Aliments i Càritas de Mataró.

Anant als ingredients importants de la recepta festiva, la mateixa nit de divendres hi haurà Havaneres i posterior Correfoc amb les Diablesses i la Momerota de Mataró. Dissabte serà el dia dels més petits amb tallers, festa de l’escuma, gegants i xocolatada i a la nit hi haurà el més esperat de cada any, el sopar popular i el Ball de Festa Major amb disco-mòbil. Serà llavors quan la revetlla del Pla d’en Boet serà completa, deixant per diumenge la ressaca i els balls de saló.

Els elements de sempre per una festa popular de forta arrelada, típica i sentida.

ACTES:
Dia:
Dies 7, 8 i 9 de juny
Horari:
Tot el dia
Lloc:
Per tot el barri. Pista exterior Eusebi Millán.
Preu:
Gratuït.