La Big Band Jazz Maresme convida l'humorista Pep Plaza al seu espectacle

La Big Band Jazz Maresme convida l'humorista Pep Plaza al seu espectacle

  • Redacció // Foto: Cultura Mataró
  • Dijous, 09 Gener 2020 15:36

Cultura 2019, Pep Plaza

La Big Band Jazz Maresme ha preparat una nova producció original i molt divertida que compta amb un acompanyant de luxe i que tindrà lloc diumenge, dia 12 de gener, a partir de les 19 h al Teatre Monumental. La formació s'ha aliat amb l'humorista i cantant mataroní Pep Plaza per crear un espectacle ple d'energia i arranjaments especials per a l'ocasió. 'Big Band Jazz Maresme meets Pep Plaza' és un viatge a través de cançons i diversos personatges que aniran apareixent a mesura que avanci el show.

Més de dues dècades d'història

La Big Band Jazz Maresme és una agrupació creada l'any 2005 amb la complicitat de la Casa de la Música de Mataró i un col·lectiu de músics mataronins i maresmencs amants del jazz; un projecte que camina en paral·lel a la creació del primer festival de Jazz de Mataró. Entre els seus membres, i sota la direcció de Gerard Nieto, hi ha músics com Ivó Oller, Jaume Peña, Albert Cruz, Lluís Murillas i Xavi Hinojosa.

Per la seva banda, Pep Plaza és un reconegut humorista que porta anys sobre els escenaris i que des de ben petit va tenir clar que el que volia era "fer riure la gent". Vell conegut de la Sala Cabanyes, va començar la seva trajectòria en el món de les imitacions de la mà d'El Terrat i actualment treballa en diversos projectes.

Cultura 2019, Pep Plaza

Pep Plaza és conegut per imitar personatges com Pep Guardiola o Joan Pera