Un nou festival de vermuts musicals en terrats particulars

Els interessats s’han d’inscriure a una web i es paga per taquilla inversa

  • Redacció// Foto: cedida
  • Divendres, 02 Octubre 2015 00:00

Cultura 2014/2015, maria ribot-vermuts musicals
Quedar per fer el vermut en un terrat particular de Mataró tot gaudint de concerts acústics de grups musicals emergents tant locals com nacionals. Aquest és el propòsit del nou festival Vermut Sonat que arrenca aquest dissabte a Mataró i que combinarà música en directe, gastronomia i cultura local. El cartell es reparteix en tres dates: els dissabtes 3, 10 i 17 d’octubre a les 12 del migdia.

Els concerts es realitzaran en terrats privats, desconeguts fins a 24 hores abans. El funcionament del certamen és el següent: els assistents s’inscriuen a través d’un formulari a la web del festival i 24 hores abans reben un correu electrònic amb la localització exacta on se celebra el concert escollit. El Vermut Sonat representa també una nova manera de plantejar la cultura: més independent, autogestionada, comunitària i propera. Cultura quilòmetre zero.

L’aforament als vermuts és limitat i l’entrada és gratuïta amb taquilla inversa. Els manresans Jo Jet i Maria Ribot seran el primer grup protagonista d’un cicle que impulsa l’associació Reviu.