Mataró acull la 23a Trobada de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

La Ratera d’Agatha Christie de Sala Cabanyes serà la representació principal

  • Redacció - ACPG
  • Divendres, 04 Octubre 2013 13:17

La Ratera

La Ratera d’Agatha Christie serà la representació principal de la 23a edició de la Trobada de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya que se celebra demà i diumenge, dies 5 i 6 d’octubre, en diversos espais de la ciutat de Mataró.

A càrrec de la Sala Cabanyes i sota la direcció de Toni Grané i Enric Lucena, l’adaptació situa l’escena en un hotel a la muntanya prop de Londres que està a punt de ser inaugurat. De mica en mica van arribant els primers hostes. L'endemà, la casa queda incomunicada per la neu i quan ningú no ho espera apareix el cadàver d'un dels clients. Només algú de la casa pot haver comès el crim. L’obra es representarà demà dissabte a les 18:30h al Teatre Monumental de Mataró.

Pel 6 d’octubre a les 9:30h hi ha prevista una representació itinerant de l’Auca del Plem de Salvador Espriu pels carrers del centre històric i, a les 12h, una taula rodona amb actors professionals de Mataró com Joan Pera o Pep Plaza a l’Hotel Atenea Port.

La trobada, que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Mataró i el Consell Comarcal del Maresme entre d’altres, és una activitat de caire lúdic que cada any organitza la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya a través d’una de les seves Coordinadores territorials. Aquest any, la Coordinadora del Maresme.

Les Trobades, tenen com objectiu que cada grup trenqui els seus espais habituals de treball i comparteixi experiències amb altres col·lectius procedents de tota la geografia catalana i alhora puguin conèixer de prop les singularitats dels pobles i ciutats que les acullen.