L’arribada d’en Pellofa obre un gran cap de setmana de Carnestoltes

Els mataronins podran gaudir dels concerts de The Cabrians, Pastora i ‘Gitanitos y Morenos’ així com la gran rúa de Carnestoltes de dissabte

El Carnestoltes té avui una de les seves cites més importants. A 2/4 de nou el rei dels poca-soltes, el monarca més transgressor, en Pellofa XXVIII arribarà a la ciutat per realitzar un pregó en el que repassarà amb sàtira i burla el que ha estat aquest any amb la seva absència.

Amb aquest acte s’obre un cap de setmana en el que els mataronins de totes les edats podran gaudir d’una àmplia oferta lúdica i festiva, que tindrà com a principal protagonista el grup Pastora que actuarà demà dissabte a la Plaça Santa Anna. Per obrir boca aquesta nit, els mataronins The Cabrians amb els seus ritmes jamaicans oferiran també a la Plaça Santa Anna un concert en el que presentaran el seu nou disc i en el que de ben segur no hi faltarà rebeldia, bona música i gresca.

Dissabte serà el dia gran de Carnestoltes. El ball infantil al Parc Central amb el grup d’animació ‘La tresca i la verdesca’, la gran rúa de carnestoltes, i el concert dels germans Riba i Dolo Bertran, els Pastora, amb la rumba de ‘Gitanitos y morenos’, seran els actes centrals de la festa. ota la informació del Carnestoltes a Mataró es pot consultar a la web: www.carnestoltesmataro.org.

Notícia relacionada:
El Carnestoltes arriba amb més ambició que mai

Enllaç relacionat
Tota la informació del Carnestoltes a Mataró es pot consultar a la web: www.carnestoltesmataro.org.